Instgram

Het lijkt erop dat mannenfotografie van instagram lijkt te verdwijnen. Om voor mij onduidelijk uitgelegde redenen is het momenteel geblokkeerd. Jammer maar helaas. Het met twee maten metend huisregelement heeft Insta besloten dat, door ons zelf gecensureerde foto’s van mannen, als aanstootgevend, haatdragen, geweldadig, seksuele handeling zou bevatten.

Men geeft zelf aan dat de screening wordt gedaan door een geautomatiseerd systeem. Ik heb dus mijn bedenkingen over dat systeem. Om het account van fotografen te blokkeren omdat de huisregels worden geschonden. Maar getekende schaamstreken mogen wel getoond worden. Leg mij maar uit wat het verschil is tussen een gefotografeerde schaamstreek en een getekende. Het ene wordt geblokkeerd en het andere mag getoond worden. Dus meten met twee maten.

We gaan bezwaar aantekenen en kijken of wij ons gelijk kunnen halen en verder kunnen gaan op de ingeslagen weg. Want gezien het aantal likes van bij de geplaatste art is er weldegelijk vraag naar deze kunst.

We zullen zien waar het schip strandt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *