Fotosessie

Voorafgaande aan een fotosessie is er altijd contact. Dat kan zijn via een persoonlijk contact, telefoongesprek of via e-mail. Belangrijk is te weten waar de klant voor foto’s voor wenst te gebruiken en wat de wensen zijn. Daar gaan we uitgebreid de tijd aan besteden alvorens we aan het eigenlijke werk beginnen. Aan de hand van het gebruik houden we rekening met het bewerken van de foto’s. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar en met respect voor ieders mening wordt er een plan opgesteld.
Bij ontvangst in de studio is er altijd tijd en ruimte om te onthaasten op de typisch Brabantse manier met een kop koffie of thee.
De klant kan even gebruik maken van het toilet en op adem komen van de reis. Klanten komen van alle windstreken, hebben soms een hele reis achter de rug en stellen deze manier van begroeten en kennismaken erg op prijs.

Aan de hand van de soort fotosessie wordt er tijd gereserveerd. Dat kan een ochtend, middag of avond zijn. Doordeweeks of in het weekeinde. En voor een verkorte sessie trekken wij 1 uur uit.

Na de koffie/thee wordt er begonnen met de fotosessie. De klant werd gevraagd zelf wat kleding mee te brengen waar hij zich happy in voelt en in gefotografeerd wil worden. Dit mogen gerust enkele setjes zijn zodat er tijdens de sessie omgekleed kan/mag worden.

Wij van Mannenfotografie vinden het erg belangrijk dat de klant zich op z’n gemak voelt en daar zullen we alles aan doen om dat te bereiken. Dat werkt het fijnste geeft het beste resultaat in de foto’s.

Na de fotosessie nemen we afscheid van de klant en gaan we de foto’s bewerken / afwerken. Al naar gelang van de sessie tijdsduur en het aantal gemaakte opnamen wordt er een tijd afgesproken waarbinnen wij zorg dragen voor een correcte afwikkeling van de fotosessie.

Een sessie kan plaatsvinden in de studio in Tilburg maar uiteraard werken wij ook op locatie in Nederland en zelfs in het buitenland.

De afspraak voor een fotosessie wordt pas definitief nadat 50% van de kosten zijn overgemaakt op onze rekening (geldt niet voor TFP sessies)

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR